Haber

Tuzla’da hizmet belediyesi: 148 park vatandaşın hizmetinde

Tuzla’da hizmet belediyesi: 148 park vatandaşın hizmetinde

Tuzla’da 148 parkla spor ve yaşam alanları artıyor

İSTANBUL – Tuzla Belediyesi ilçedeki yeşil alanların korunması ve arttırılması yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr., ailelerin güvendiği, çocukların eğlendiği 148 parkla vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi. Şadi Yazıcı, “Tüm planlamalarımızda öncelikli hedefimiz özellikle spor ve yeşil alanları yeterli, yaşanabilir bir şehir yaratmak oldu. Vizyon projelerimizle Tuzla’da yaşamanın ayrıcalık olduğunu vurguluyor ve gösteriyoruz.”

Mercan Park, Çınar Park, Şelale Eğitim Parkı, İshakpaşa Park gibi 7’den 77’ye her yaştan insana yönelik pek çok yaşam alanının bulunduğu Tuzla’da 148 park vatandaşların hizmetinde. İlçede çocukların güvenle eğlenebileceği, ailelerinin rahatça sosyalleşebileceği parklar; Basketbol, ​​voleybol sahaları, tenis kortları ve çocuk oyun alanları gibi birçok aktivite alanını bünyesinde barındırıyor. Dinlenme ve eğlence merkezi olarak hizmet veren parklar her yıl binlerce Tuzlalıyı ağırlıyor.

“Tuzla’da yaşamanın ayrıcalık olduğunu vurguluyor ve gösteriyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tüm planlamalarımızda öncelikli hedefimiz özellikle spor ve yeşil alanları yeterli, yaşanabilir bir şehir yaratmak oldu. Vizyon projelerimizle Tuzla’da yaşamanın ayrıcalık olduğunu vurguluyor ve gösteriyoruz. 148 parkla vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz ilçemizde gençlerimize, çocuklarımıza ve yaşlılarımıza, “Onların refahı için yararlanabilecekleri yaşam alanları oluşturmanın değerini çok iyi biliyoruz” dedi.

“Oluşturulan alan mükemmel ve Tuzla halkı için çok iyi”

Normalde Pendik’te yaşadığını söyleyen Tuğçe Özdemir, Mercan Park’ı çok sevdiğini ve sürekli buraya geldiklerini belirtti. Özdemir, “Tuzla Belediyesi’nin açtığı bu alanı çok beğendiğim için buraya geliyorum. Burada ayrıca yürüyüş alanları, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları da var. Yazın hep buradaydık, kendi aramızda voleybol maçları yapardık. çok eğlenceli, çok beğendim. “Oluşturulan alan Tuzla halkı için mükemmel ve çok keyifli. Güvenliğin en üst düzeyde olmasını seviyorum; Çocuğumu gönül rahatlığıyla bölgeye bırakabilirim. Sigara ve izmarit yok. Bu nedenle Şadi Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Neredeyse her hafta sonu buraya geliyoruz, piknik yapıyoruz, ailecek vakit geçiriyoruz.”

Dinlenmek için Mercan Park’a gelen Candan Güzelar, “Yazı burada geçirdik diyebiliriz. Köpeğim Tofi de burayı çok seviyor, oksijen bol, kedilerin peşinde koşuyoruz. Tuzla’nın buraya ihtiyacı vardı. Hemen hemen her hafta sonu buraya geliyoruz, ailecek piknik yapıyoruz, vakit geçiriyoruz. “Çok güzel bir yer, çok teşekkür ederim. Biz burayı seviyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz” dedi.

Şelale Park’ı ziyarete gelen Sevim Nida, “Burası insanların güzel vakit geçirebileceği güzel bir yere benziyor. Herkesin böyle yerlere ihtiyacı var. Yüzme salonları vs.’yi de merak ediyorum. Böyle dinlenebileceğimiz yerleri çok seviyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Parkta da aktiviteler var.” “Var, onları kontrol edip geri gelmeyi düşünüyorum” dedi.

nazimiye-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu